Estetska medicina - Poliklinika GBB Concept

Fileri za usne

estetska medicina - fileri za usne - poliklinika GBB Concept

Dermalni fileri apliciraju se na površinu usana tehnikom injekcije, uz pomoć vrlo tanke igle ili kanile kako bi uskladili volumen i veličinu između gornje i donje usne. Da bi se postigla bolja profilna projekcija usana, primjenjujemo resorptivne filere hijaluronske kiseline, koji nakon aplikacije usne čine punijima. Kod svakog tretmana radi se individualna procjena, a ako je klijentima ovo prvi susret s filerima, kreće se s manjim dozama dermalnih filera, uz postupnu nadogradnju.

KOME SU FILERI ZA USNE NAMIJENJENI?

Povećanje usana dermalnim filerima namijenjeno je svima koji žele poboljšati izgled usana, bilo da je riječ o gubitku volumena ili asimetriji.

TKO APLICIRA FILERE ZA USNE?

U našoj poliklinici filere za usne aplicira liječnik certificiran od strane HDEM (hrvatskog društva za estetsku medicinu).

Korekcija bora hijaluronskim filerima

Kako koža lica vremenom gubi tonus i svoj volumen dolazi do stvaranja nabora i linija. Bore tako postaju izraženije što doprinosi umornijem i starijem izrazu lica.

Najefikasnija nekirurška metoda uklanjanja bora je korekcija hijaluronskim filerima. Obzirom na to da je jedan od glavnih uzroka nastanka bora upravo gubitak potkožnog i koštanog tkiva jedan od načina korekcije je ubrizgavanje hijaluronskih filera u određene točke tkiva kako bi došlo do blagog podizanja lica i "popunjavanja" bora. Dodatni volumen obraza podiže tonus lica, vraća zategnutost i smanjuje izražajnost bora.

TKO APLICIRA HIJALURONSKE FILERE?

U našoj poliklinici korekciju bora hijaluronskim filerima obavlja liječnik certificiran od strane HDEM (hrvatskog društva za estetsku medicinu).