Tim - Fizikalna terapija, rehabilitacija i masaža - GBB Concept Split i Zagreb
Gianino BB

Gianino BB

Fizioterapeut

Iskustvo u radu sa brojnim sportašima u klubovima i individualno. U posljednje vrijeme zbog brojnih suradnji sa teretanama, intenzivno radi sa rekreacijskim sportašima te problematikama uklještenja, kroničnih bolova i napetosti. Položene dodatne edukacije iz Anatomy Trainsa, NKT-a i DNS-a.

Lucija

Lucija

Fizioterapeut

Naša Lucija ima iskustva u manualnim terapijama i vođenju grupnih rehabilitacijskih programa, dok od tečajeva ima završenu limfnu drenažu, EMMETT te Maitland! Lucija se odlično uklopila u način rada našeg centra, a svojom vedrinom i komunikativnošću nadopunila je naš tim!

Filip

Filip

Fizioterapeut

Naš uvijek nasmijani Filip odlično nadopunjuje splitski tim! Od tečajeva ima završene MFR i Cyriax tehnike!

Šimun

Šimun

Fizioterapeut

Šimun ima iskustva u radu sa sportašima kao službeni fizioterapeut košarkaške reprezentacije, a od tečajeva ima završenu NKT lvl I. i II. tehniku gdje je ujedno i asistent. Svojom pozitivnom energijom odlično nadopunjava naš tim!⁠

Marin

Marin

Fizioterapeut

Naš Marin je vedre naravi i uvijek prijateljski raspoložen. Terapije sa sportašima su mu specijalnost, što ni ne čudi s obzirom na to da mu je područje interesa sport, a u profesionalnom sportu ima preko 5 godina iskustva. Od dodatnih eduakcija, ima položen Rocktape, manipulacijske tehnike te DNS.

Renela

Renela

Fizioterapeut

Naša vesela i uvijek nasmijana Renela tim upotpunjava svojim znanjima i vještinama! Specijalnost su joj limfna drenaža i PNF tehnika!

Ela

Ela

Fizioterapeut

Ela ima višegodišnje iskustvo rada u struci, a od tečajeva također ima završen NKT i MFR. Osim rada u ordinaciji, Ela je odlično nadopunila naš tim i kao trener zdravstvenog fitnessa! Osvojit će vas svojom stručnošću, simpatičnošću i vedrinom.⁠⠀

Marta

Marta

Recepcija i marketing

Naša Marta pojačanje je za recepciju i marketing! Veseli osmijeh i vedar duh samo su neke od osobina koje ćete voljeti kod Marte.

Nikolina

Nikolina

Fizioterapeut

Uvijek nasmijanoj Nikolini specijalnost je limfna drenaža, a u tretmanima često provodi i Emmett tehniku. Ima preko 5 godina iskustva u fizioterapiji, a uz Marina i Gianina idealno popunjava naš tim. Osim navedenog, Nikolina ima položene tečajeve iz DNS-a, K-tapinga i MSTR tehniku ožiljaka.

Filip

Filip

Fizioterapeut

Naš Filip svojim znanjem i vještinama odlično nadopunjuje naš zagrebački tim! Filip ima višegodišnje iskustvo rada u struci, a od tečajeva prakticira DNS, Maitland i Cyriax.

Antonija

Antonija

Fizioterapeut

Upoznaj Antoniju, naše pojačanje poslovnice u Zagrebu. Uvijek nasmijana i vesela, od tečajeva je završila Emmett tehniku, a za rezervacije je spremna od ponedjeljka!

mag. psych. Ana Kostović

mag. psych. Ana Kostović

Neuropsiholog

mag. psych. Ana Kostović magistrirala je neuroznanost i neuropsihološku rehabilitaciju u Padovi. U svojih 7 godina radnog iskustva, u Italiji i Hrvatskoj, aktivno radi s klijentima raznih neuroloških stanja među kojima se posebno ističu neurodegenerativne bolesti. Bavi se znanošću te predaje na Medicinskom fakultetu na katedri za neurologiju, radi u bolnici, a sada je upotpunila i naš tim! Zahvaljujući Ani, u našem centru dostupna je i radna terapija koja će u kombinaciji s neuropsihološkom procjenom pomoći klijentima s raznim neurološkim oštećenjima.