Tim - Fizikalna terapija, rehabilitacija i masaža - GBB Concept Split i Zagreb

Fizioterapeuti

Gianino

Gianino

Fizioterapeut

Iskustvo u radu sa brojnim sportašima u klubovima i individualno. U posljednje vrijeme zbog brojnih suradnji sa teretanama, intenzivno radi sa rekreacijskim sportašima te problematikama uklještenja, kroničnih bolova i napetosti. Položene dodatne edukacije iz Anatomy Trainsa, NKT-a i DNS-a.

Mateo

Mateo

Fizioterapeut

Naš Mateo pojačanje je zagrebačkog tima! Ima višegodišnje iskustvo rada u struci, a od tečajeva ima položen Dry Needling i Emmett tehniku. Svojim vedrim duhom i profesionalnošću, odlično je nadopunio tim.

Nikolina

Nikolina

Fizioterapeut

Uvijek nasmijanoj Nikolini specijalnost je limfna drenaža, a u tretmanima često provodi i EMMETT tehniku. Ima preko 5 godina iskustva u fizioterapiji, a osim navedenog, Nikolina ima položene tečajeve iz DNS-a, K-tapinga, MSTR tehniku ožiljaka, MFR i Bowen tehniku.

Ela

Ela

Fizioterapeut

Ela ima višegodišnje iskustvo rada u struci, a od tečajeva također ima završen NKT, MFR i Mulligan. Osim rada u ordinaciji, Ela je odlično nadopunila naš tim i kao trener zdravstvenog fitnessa! Osvojit će vas svojom stručnošću, simpatičnošću i vedrinom.⁠⠀

Marin

Marin

Fizioterapeut

Našem Marinu specijalnost su terapije sa sportašima i sportske ozljede, što ni ne čudi s obzirom na to da mu je područje interesa sport, a u profesionalnom sportu ima preko 6 godina iskustva. Od dodatnih eduakcija, ima položen Rocktape, manipulacijske tehnike te DNS.

Jan

Jan

Fizioterapeut

Jan ima iskustva u manualnim terapijama, dok od tečajeva ima završen DNS tečaj, a uskoro i Maitland! Jan se odlično uklopio u način rada naše poliklinike, a svojom vedrinom i komunikativnošću nadopunio je naš tim!

Lucija

Lucija

Fizioterapeut

Lucija ima iskustva u manualnim terapijama i vođenju grupnih rehabilitacijskih programa, dok od tečajeva ima završenu limfnu drenažu, EMMETT te Maitland!

Liječnici u našoj poliklinici

Dr. Đerek Šunjić

Dr. Đerek Šunjić

Specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije

Dr. Đerek Šunjić, 2003. godine je upisala studij medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci gdje je 2009. godine diplomirala. Po položenom stručnom ispitu svoje kliničko iskustvo stječe u višegodišnjem radu u ambulanti obiteljske medicine i izvanbolničkoj hitnoj medicini. Dr. Đerek Šunjić u našoj poliklinici obavlja prve i kontrolne preglede kao specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije. Uža područja njenog stručnog interesa su rehabilitacija bolesnika s bolestima kralježnice, neurološkim bolestima i ortopedska rehabilitacija. Članica je Hrvatskog društva za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu i Hrvatskog liječničkog zbora.

mag. psych. Ana Kostović

mag. psych. Ana Kostović

Neuropsiholog

mag. psych. Ana Kostović magistrirala je neuroznanost i neuropsihološku rehabilitaciju u Padovi. U svojih 7 godina radnog iskustva, u Italiji i Hrvatskoj, aktivno radi s klijentima raznih neuroloških stanja među kojima se posebno ističu neurodegenerativne bolesti. Bavi se znanošću te predaje na Medicinskom fakultetu na katedri za neurologiju, radi u bolnici, a sada je upotpunila i naš tim! Zahvaljujući Ani, u našem centru dostupna je i radna terapija koja će u kombinaciji s neuropsihološkom procjenom pomoći klijentima s raznim neurološkim oštećenjima.

Recepcija i marketing

Ivana

Ivana

Marketing
Patricija

Patricija

Voditeljica zagrebačke poliklinike
Ema

Ema

Recepcija i marketing
Marija

Marija

Recepcija i administracija